Vragen die ertoe doen
Wat wil je weten?

Vragen die ertoe doen

37194038_939193299603884_1409415328026329088_o

Eigen baas zijn en werken wanneer ik wil en waar ik wil is altijd belangrijk voor me geweest. Zeker nadat ik het vrije leven op de weg gewend was waarin ik zelf mijn agenda beheerde. Het vinden van het juiste bedrijfsmodel bleek het probleem te zijn totdat ik uiteindelijk in 2009 door mijn overbuurvrouw in aanraking kwam met netwerkmarketing. In plaats van helemaal voor mezelf te beginnen met hoge investeringen en een pand met personeel, kon ik werken onder de paraplu van een gevestigde wereldwijde onderneming. Eentje die voortdurend training en ondersteuning biedt, een familiebedrijf dat NIET beursgenoteerd is, een bedrijf dat rijk is aan contanten en deel uitmaakt van de snelst groeiende industriesector: Gezondheid en Beauty.

Het kostte me slechts €470,00 om tien jaar geleden van start te gaan en het is vandaag de dag nog steeds hetzelfde bedrag. Voor die investering kocht ik mijn ‘Business in een doos’. Een enorm verschil met de tienduizenden euro’s die ik kwijt was geweest als ik een eigen kapsalon was begonnen.

Aanvankelijk wilde ik slechts een paar honderd euro per maand bijverdienen, dit omdat mijn maand altijd langer was dan mijn inkomen. Maar onder de vleugels van dit bedrijf groeide mijn zelfvertrouwen. Ik begon in mezelf te geloven en daardoor ook mijn plannen bij te stellen en ambities voor wat ik kon bereiken. Uiteindelijk besloot ik om de business als een serieuze onderneming te runnen en binnen 1 jaar had ik een volwaardig hoofdinkomen ontwikkeld dat gebaseerd was op een aantal uur werk per week. Na tien jaar hard werken en vastberadenheid heb ik nu het leven waar ik altijd van droomde. Ik heb een business gebouwd dat alles levert wat ik wil, en heb een leven gecreëerd die in balans is ver weg van de RAT -race die de meeste mensen hebben in deze 24 uurs economie.

Ik heb een succesvol training- en ondersteuningsprogramma ontwikkeld en veel mensen gecoacht en begeleid om mooie inkomens te ontwikkelen. Honderden mensen vullen nu hun huishoudgeld aan en leiden een gezondere levensstijl vanwege ons fantastische assortiment producten. Een andere groep heeft inmiddels een hoofdinkomen opgebouwd. De een combineert het nog met zijn of haar werk terwijl de ander ervoor heeft gekozen om er een volledige job van te maken.

De meeste mensen beginnen hun netwerkmarketing business heel parttime naast hun andere verplichtingen, of dat nu een fulltime aan is, een parttime baan of iemand die thuis is voor de kinderen. Iedereen heeft 24 uur in een dag, waarvan we 8 uur per dag slapen. De rest is aan ons om in te plannen en prioriteiten te stellen. Je hebt maar een 6-10 uur per week nodig, dat is het mooie aan deze business; Het werkt om JOU.

Het maakt echt niet uit hoe je omstandigheden nu zijn, ik kan je de juiste tools en tracks geven om je business een vliegende start te geven. Het enige wat ik jou vraag is of je gemotiveerd bent, een mensenmens, een doorzetter en beschikt over een juiste werkhouding en de bereidheid hebt om te leren.  

Je bent nooit alleen… Je werkt voor jezelf, maar je staat er nooit alleen voor!!!Ik zal je coachen, trainen en begeleiden en help je stap voor stap op weg.

Je bent je eigen baas, beheert je eigen uren, geniet van extra inkomsten en je bent op weg naar jouw ideale leven.  Onze exclusieve beauty, health-, FIT en wellness producten en bewezen zakelijke mogelijkheid is precies dat waar miljoenen mensen naar op zoek zijn: een goede gezondheid en een gezonde financiële zekerheid. Je verdient geld door deze geweldige kans met anderen te delen. Zo simpel is het echt!

Neem daarom gerust contact met mij op
Mijn doel is ervoor te zorgen dat er geen vraag onbeantwoord blijft.

Neem daarom gerust contact met mij op