Van kapster tot business professional
"Mijn reden om te slagen is altijd groter geweest dan mijn angst om te falen."

Van kapster tot business professional

Na een carrière van 10 jaar als kapster in een kapsalon en 13 jaar als vaktechnisch adviseuse op de weg voor een groot haarcosmeticabedrijf waarin ik lange werkdagen maakte, was ik toe aan een nieuwe uitdaging en een betere balans tussen werken en vrije tijd.

Ik zat vast in de RAT-race die van maandag tot en met vrijdag werken, op zaterdag het huishouden, de boodschappen en sociale verplichtingen om dan de zondag te gebruiken om uit te rusten maar ’s avonds ook alweer voor te bereiden op de week die komen gaat.

Ik wilde geen reguliere baan van 9-17uur, maar flexibele werkuren met de luxe van een fulltime inkomen op parttime basis om zo tijd en geld over te hebben om mooie herinneringen te kunnen creëren. Ik wilde nooit hoeven kiezen tussen succes hebben en moeder zijn, ik wilde beide!

Het was mijn buurvrouw die mij kennis liet maken met de business mogelijkheid. Ik zag de potentie om een goed inkomen op te bouwen, flexibel te werken rond mijn gezin en heb deze business-mogelijkheid serieus genomen. Met de hulp van mijn mentor en onder de paraplu van het bedrijf groeide mijn zelfvertrouwen en ook mijn inkomen.

Mijn reden om te slagen is altijd groter geweest dan mijn angst om te falen.
Laten we in contact komen
Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in je leven?

Laten we in contact komen